-->

Ditec​® ceramic​

Ditec​® Ceramic Light

Ditec® Ceramic Light är en keramisk enkomponentsbehandling som är mycket smuts- och vattenavvisande samt ger ett bra skydd mot UV-strålar, föroreningar mm. Det är en kostnadseffektiv behandling men den ger inte lika hårt och långvarigt skydd som Ceramic Ultra. Behandlingen ger en fin glans och håller bilen lättskött över tid.

Med Ditec® Ceramic Light lackbehandling gör vi en årlig kontroll av lacken på din bil och rengör den med anpassade metoder. När du har lämnat in bilen hos oss så börjar vi med att rengöra och kontrollera lacken. Därefter lägger vi en topcoat som ger lacken en smuts- och vattenavvisande yta. Detta gör att bilen blir lättare att hålla ren och får ett bättre skydd än innan mot olika yttre påfrestningar. Behandlingen håller i ett år och under den perioden ska du inte polera eller efterbehandla lacken, utöver vanlig handtvätt. Behandlingen passar dig som vill ha ett kostnadseffektiv men bättre skydd på lacken. 3 års systemgaranti.​

Ditec​® Ceramic PLUS

Ditec® Ceramic Plus är en egenutvecklad något enklare version av Ditec® Ceramic Ultra.

Lackskyddsbehandlingen ger stark motståndskraft mot yttre påverkan, är vattenavvisande och gör det svårt för smuts att fästa. Ditec® Ceramic Plus är en en-komponents keramisk lackskyddsbehandling som framhäver en exceptionell glans och ger ett fantastiskt värde för pengarna.

Lackskyddsbehandlingen är en 1-komponents keramisk behandling som ger exceptionell glans. Efter utförd grundpreparering appliceras produkten. Den keramiska produkten härdar efter applicering och bildar då en glasklar skyddande yta för lacken och detta framhäver också en extrem glans. Behandlingen tål petroleumbaserat rengöringsmedel, vilket ofta är nödvändigt för att få bilen ren särskilt vintertid.

Skyddet har en högre hårdhet och är starkare än light-behandlingen, men har i jämförelse ett något mindre slitagemotstånd än Ditec® Ceramic Ultra. Med Ditec® Ceramic Plus får du en årlig kallelse för kontrolltvätt. Vi kallar det den årliga hälsokontrollen.

Lackskyddsbehandling med 6 års garanti.

Ditec​® Ceramic Ultra

​DITEC® Ceramic Ultra är en långtidsverkande keramisk lack- behandling som ger lacken ett ökat skydd mot smuts, UV strålar, oxidering, repor, trafikfilm, insekter och etc.

Behandlingen har unika egenskaper och ger lacken en enastående djup glans. Bindningen med den underliggande lacken är mycket stark och går inte att avlägsna med traditionella rengöringsmedel utan det krävs en mekanisk process, som exempelvis en maskinpolering för att avlägsna lackskyddet.​

Gör bilen enkel att tvätta

DITEC® Ceramic Ultra gör att bilen håller sig ren längre tid då smutsen inte fastar lika lätt på lacken.

 Den blir dessutom mer lättvättad. Behandlingen är tålig mot avfettningsmedel vilket gör att salt och tjära enkelt kan avlägsnas vid behov. Normalt behöver man inte använta avfettning för att få bilen ren och ska då inte göra detta, inte minst med tanke på miljön.​

Hydrofobisk yta

Efter behandlingen blir lackens yta extremt vattenavvisande och låter vattendropparna glida av lacken när bilen är i rörelse.

Vi lämnar 9 års garanti på behandlingens skyddande effekt.

En gång om året kommer du in på en garantitvätt där vi rengör lacken från eventuella beläggningar och gör en besiktning av lacken.

Övrig information

Behandlingstiden är ca: 36 timmar så vi behöver bilen i två dygn. En gång om året ska du komma in med bilen för en garantitvätt/Underhållstvätt där vi tar bort eventuella beläggningar och tjära som kan ha en negativ effekt på lackskyddet.​

Följande moment ingår i behandlingen:

  • Avfettning & Tvätt av kaross & dörrgångar
  • Borttagning av tjära och beläggningar
  • Maskering av plastdetaljer
  • Maskinpolering
  • Ceramic Ultra på lack exteriört och i dörrgångar
  • Bättring av stenskott (om lackstift medtages
  • Fönsterputsning
  • Behandling av plasts & gummi exteriört
  • Tvätt av gummimattor

Ditec​® Orginal

4495:-​

Ditec​® Ceramic Light

4495:-​

Ditec​® Ceramic Plus

5995:-​

Ditec​® Ceramic Ultra

7495:-​

Auktoriserad Diteccenter sedan 2001

Kontakt

Täby Bilvård AB

Stockholmsvägen 116D

187 30 Täby

Telefon: 08-7565420073-354 67 47

E-mail: info@tabybilvard.se

Org nr: 556492-4529

Öppettider

Måndag till Fredag 08:00 - 17:00

Hitta hit