-->

Ditec ceramic​

Ditec Ceramic Orginal

Ditec® Original var den första lackkonserveringen på marknaden och har satt standarden inom lackskydd sedan 1977.

Till dags dato har vi behandlat närmare 5 miljoner bilar med Ditec Original med fantastiskt gott resultat och många nöjda återkommande kunder.

Lackens viktigaste funktion är att skydda den underliggande plåten från korrosion. Dessutom ger lacken bilen dess visuella lyskraft. Lacken utsätts dagligen för påverkan från solen, trafiken, nederbörd, mekaniskt slitage och annat som gör att ytan mattas och smutsen lättare får fäste. Detta ökar risken för rostangrepp och gör bilen svårtvättad. För att förhindra detta bör du regelbundet vaxa bilen eller lägga på ett lackskydd som skyddar lacken under lång tid.

Vår lackkonservering är ett polymerbaserat lackskyddssystem som utförs i fem steg för bästa hållbarhet. Den förseglade ytan skyddar mot UV-strålar, surt nedfall och trafikfilm. Den gör också biltvätten mycket enklare.

Vi lämnar nio års systemgaranti på nya bilar (under 12 månader) och där garanterar vi att glansen bevaras under hela garantitiden. Intervallet för underhållsbehandlingen är 18 månader. Den avlägsnar beläggningar på lacken och tar bort ytliga repor. Samtidigt bygger den på den skyddande beläggningen för maximal hållbarhet.

Utökad lackgaranti

Alla Ditecbehandlade bilar innefattas av Svenska Ditec AB:s utökade lackgaranti vilket är ett komplement till nybilsgarantin.

Ditec Ceramic Light

Ditec® Ceramic Light är en keramisk enkomponentsbehandling som är mycket smuts- och vattenavvisande samt ger ett bra skydd mot UV-strålar, föroreningar mm. Det är en kostnadseffektiv behandling men den ger inte lika hårt och långvarigt skydd som Ceramic Ultra. Behandlingen ger en fin glans och håller bilen lättskött över tid.

Med Ditec® Ceramic Light lackbehandling gör vi en årlig kontroll av lacken på din bil och rengör den med anpassade metoder. När du har lämnat in bilen hos oss så börjar vi med att rengöra och kontrollera lacken. Därefter lägger vi en topcoat som ger lacken en smuts- och vattenavvisande yta. Detta gör att bilen blir lättare att hålla ren och får ett bättre skydd än innan mot olika yttre påfrestningar. Behandlingen håller i ett år och under den perioden ska du inte polera eller efterbehandla lacken, utöver vanlig handtvätt. Behandlingen passar dig som vill ha ett kostnadseffektiv men bättre skydd på lacken. 3 års systemgaranti.​

Ditec Ceramic Ultra

​DITEC® Ceramic Ultra är en långtidsverkande keramisk lack- behandling som ger lacken ett ökat skydd mot smuts, UV strålar, oxidering, repor, trafikfilm, insekter och etc.

Behandlingen har unika egenskaper och ger lacken en enastående djup glans. Bindningen med den underliggande lacken är mycket stark och går inte att avlägsna med traditionella rengöringsmedel utan det krävs en mekanisk process, som exempelvis en maskinpolering för att avlägsna lackskyddet.​

Gör bilen enkel att tvätta

DITEC Ceramic Ultra® gör att bilen håller sig ren längre tid då smutsen inte fastar lika lätt på lacken.

 Den blir dessutom mer lättvättad. Behandlingen är tålig mot avfettningsmedel vilket gör att salt och tjära enkelt kan avlägsnas vid behov. Normalt behöver man inte använta avfettning för att få bilen ren och ska då inte göra detta, inte minst med tanke på miljön.​

Hydrofobisk yta

Efter behandlingen blir lackens yta extremt vattenavvisande och låter vattendropparna glida av lacken när bilen är i rörelse.

Vi lämnar 9 års garanti på behandlingens skyddande effekt.

En gång om året kommer du in på en garantitvätt där vi rengör lacken från eventuella beläggningar och gör en besiktning av lacken.

Övrig information

Behandlingstiden är ca: 36 timmar så vi behöver bilen i två dygn. En gång om året ska du komma in med bilen för en garantitvätt/Underhållstvätt där vi tar bort eventuella beläggningar och tjära som kan ha en negativ effekt på lackskyddet.​

Följande moment ingår i behandlingen:

  • Avfettning & Tvätt av kaross & dörrgångar
  • Borttagning av tjära och beläggningar
  • Maskering av plastdetaljer
  • Maskinpolering
  • Ceramic Ultra på lack exteriört och i dörrgångar
  • Bättring av stenskott (om lackstift medtages
  • Fönsterputsning
  • Behandling av plasts & gummi exteriört
  • Tvätt av gummimattor

Ditec Orginal

4495:-​

Ditec Ceramic Light

4495:-​

Ditec Ceramic Plus

5995:-​

Ditec Ceramic Ultra

7495:-​

Auktoriserad Diteccenter sedan 2001

Kontakt

Täby Bilvård AB

Stockholmsvägen 116D

187 30 Täby

Telefon: 08-7565420073-354 67 47

E-mail: info@tabybilvard.se

Org nr: 556492-4529

Öppettider

Måndag till Fredag 08:00 - 17:00

Hitta hit

Täby Bilvård AB
Stockholmsvägen 116
18730 Täby