​Recensioner

På denna sida kan du läsa recensioner från våra nöjda och glada kunder.​

Gradera vårt arbete, genom att använda vårt formulär på denna sida och vi kommer sedan lägga till din recension

 
Vissa fält är inte korrekt ifyllda

Thomas K

08-11-2017

​Kanonbra jobb med Ditec Ceramic Ultra på min Volvo XC 90, Stort tack Fredrik!

​Robert Mitsubishi PHEV

29-10-2017

Otroligt poleringsarbete. Alla repor är borta. Nu syns det att bilens färg verkligen är Ruby Pearl och inte svart. Tack Fredrik!

​Micke

24-10-2017

​Mycket nöjd med jobbet Fredrik och hans kollegor gjorde. Otroligt proffsiga och trevliga grabbar!

​CR

14-10-2017

Lämnade in vår helt nya Skoda Superb kombi 280 för att få DITEC Ceramic Ultra, Fälgbehandling DITEC och läderimpregnering. Resultatet var kanon! Bilen ser nyare ut än när jag nyligen hämtade ut den! Smuts får inte ens fäste och bilen skiner som en sol inkl fälgarna.
​Tack så mycket Fredrik för ett bra jobb och ett bra kundbemötande!

​Johan

14-08-2017

Mycket nöjd med lack samt glasbehandling. Fredrik och kollegor ger ett väldigt trevligt och professionellt bemötande.

​Mikael Audi RS4 Avant

30-06-2017

​Beg fr 2013. Ser nu ut som ny!

Jan Adolfsson

20-06-2017

​Jag har låtit grabbarna lackskydda min BMW 330 2013 för tredje gången nu. 

Den är fortfarande som som ny! Toppenjobb!

Panamera

18-05-2017

Fått min bil från 2011 att se ut som ny. Otroligt proffsigt jobb med ditec ceramic. Tack Fredrik.

Anders

10-05-2017

​Tack till Fredrik och gänget för det fina jobbet med min Porsche. När jag hämtade den trodde jag inte mina ögon, den var som ny. Ett fantastiskt fint jobb och ett kundfokus som är utöver det vanliga!

Matte D

23-04-2017

​Har gjort två bilar hos dem, senast min nya XC60 som det las Ditec Ceramic Ultra, vilket överträffade min förväntan. Vattendroppar bara pärlar sig och rinner av. Fin lyster i lacken, lätt att tvätta. Jag är supernöjd!

Ulf Danielsson

12-04-2017

​Ett jättetack till Fredrik med mycket duktiga medarbetare för ett fantastiskt jobb med att återställa min Mercedes till absolut nyskick. Den är nu finare än när jag hämtade den nytillverkad för tre år sedan. Tack Fredrik och medhjälpare.

Leif

01-04-2017

​Har varit hos Fredrik 4 gånger nu med min 5 åriga Mercedes. Den ser fortfarande ut som ny. Tack för ett jättebra jobb.

​Håkan

09-04-2016

Vår Passat blev jättefin! Nästan som ny igen. Alla smårepor försvann. Mycket trevligt bemötande också. Rekommenderas!​

​Robert

25-11-2015

Lämnade in min nya svarta Passat på lackkonservering. Resultatet var perfekt, såg bättre ut än när den rullade ut ur bilhandlarens hall! Fredrik gjorde ett kanonjobb!

​Rholf Olausson Täby

20-05-2015

Lämnade in min BMW för lackbehandling, bilen är 1år och den är återigen som ny. Lånebil och bra service. TACK!!!!

​Ulf Carlsson

11-05-2015

Jag lämnade in vår Mazda 5 Minibuss på helrkond. Vi hade inte tvättat den invändigt på länge och det kändes som att det var dags att byta bil. Efter all rengöring och borttagning av hundhår så kändes bilen superfräsh. Det går nog att rulla vidare ett par år till, mycket billigare än att byta bil. Tack för ett kanonbra jobb/Ulf

Tommy Leo

18-03-2015

Lämnade in min 2år gamla Toyota Avensis för Ditec och rengöring av skinn inredning samt motortvätt. Fick tillbaka, vad som kändes som en helt ny bil, även hundhår var spårlöst borta! Fredrik gjorde ett jättebra jobb, otroligt bra service och jag var helnöjd med resultatet.

Thomas Alkbrant

22-01-2015

Fredrik är super - mycket service-minded!

Rolf Olsson

22-12-2014

Välgjort arbete också där det inte syns (under etc). Mycket yrkeskunnande och stor vänlighet mot kunden gör att man självklart kommer tillbaka. Ingen möda sparas på att få ett perfekt resultat. Det är en glädje att se hur kunskap och energi samverkar till det bästa. Tusen tack.

Birgitta

26-11-2014

Täby Bilvård gjorde ett fantastiskt jobb! Noggranna och med hög servicenivå - tack!

Micke

14-11-2014

Igen, igen och igen😊nu är bilen åter helt ny. Alltid samma goda upplevelse att hämta den efter en dag hos er. Tack än en gång, ni är allra bäst!!! / Birgitta (Camilla hälsar tillbaka)

Magnus

14-10-2014

Tack för ett suveränt arbete på min BMW 06:a och för ett mycket trevligt bemötande. Jag är supernöjd och kommer garanterat återkomma när det är dags att ge bilen lite extra omvårdnad igen!

Helena Svensson

12-12-2013

STORT Tack för kanonjobb med bilen! Jag kände knappt igen den :) Tror nog att jag får några extra tusenlappar, nu när jag ska sälja den, för att den blev såå fin! Tack för mycket trevligt bemötande också, inte helt självskrivet nuförtiden. God Jul!

Pilar

18-11-2013

TACK! mycket nöjd med behandling på min kära JP och trevligt bemötande, garanterat att jag kommer tillbaka :D

Andreas

05-07-2013

Tusen tack för hjälpen med min svarta V60. Extremt bra service och bemötande. Ni har förstått att man vinner mycket när man har kunden i fokus och gör ett suveränt jobb! Jag återkommer garanterat!

Musse

04-07-2013

TACK! Täby Bilvård Grymt bra service. Jätte noggrann. Bilen blev bättre än ny i lacken efter att Täby Bilvård tog hand om den. Ni som är noggranna och petiga med era bilar och funderar på vart ni kan lämna in bilen för en lackbehandling. Fundera inte. Ni kommer inte att bli besvikna :-)

Sölve Bengtson

10-10-2012

Tack till Täby Bilvård, Reine Lindström, för en mycket fin eftervård på lacken med kunnande och stor noggrannhet. Bästa hälsningar Sölve Bengtson

Joakim

21-09-2012

Lämnade in min bil på Ditec och Glastec behandling hos er och var mycket nöjda med både resultatet och det bemötande jag fick! Härligt att träffa folk med fokus på bästa möjliga resultat! Killarna som jobbade med min bil spenderade mycket extra tid för att försäkra sig om att uppnå det där lilla extra! Jag är en mycket nöjd kund och kommer återvända med fler bilar! Audi S8 -09

Nisse

16-09-2012

lämnade in våra två svårt misskötta bilar för fullrekond och lackförsegling. en ettåring och en åttaåring med "fläcktyfus" på både ut- och insidan. resultatet blev fantastiskt bra. båda bilarna krävde verkligen extrainsatser från fredrik och grabbarna och det märktes att de är proffs och har yrkesstolthet. det kostade men det smakar bra och blir säkert billigare i längden med välskötta bilar. tack för utskällningen fredrik! lovar att vara mera rädd om bilarna framöver;)

Mattias

22-05-2012

Lämnade in min bil i april till er på Ditec-behandling. Supernöjd med resultatet! Kan varmt rekommendera er eftersom ni sätter endast en sak i fokus - min bil. Mattias, Cayman S -06

Ove S

15-10-2011

Tack för ett superjobb med min Subaru som var i stort behov av lite omvårdnad. Nu är den som ny igen! Dessutom är det jäkligt seriöst att hålla på till framåt åtta på en fredagskväll innan Ni vill lämna ifrån Er bilen. Det heter visst yrkesstolthet :) Vi ses!​

Auktoriserad Diteccenter sedan 2001

Kontakt

Täby Bilvård

Stockholmsvägen 116

187 30 Täby

Fredrik Eriksson: 073-354 67 47

E-mail: tabybilvard@ditec.se

Org nr: 556492-4529

Öppettider

Måndag till Fredag 08:00 - 17:00

Hitta hit

Täby Bilvård AB
Stockholmsvägen 116
18730 Täby